ÅNGERRÄTT & RETUR

Vi hoppas verkligen att du älskar dina produkter lika mycket som vi gör! Men om du av någon anledning skulle vilja göra en retur:

Eventuella returer och byten måste göras inom 14 arbetsdagar efter mottagandet av beställningen. Som kund har du alltid 14 dagars ångerrätt enligt LODA - Lagen Om Distansavtal och Avtal. De returnerade produkterna måste vara oanvända och intakta i originalförpackningen för att kunna returneras. Föremål som är använda, skadade, nedsmutsade eller på något sätt ändrade kan avvisas och returneras till kunden. Om du har fått en felaktig eller skadad vara ska denna reklameras.

För att göra din retur, maila oss följande info till hello@theskincoach.se så hjälper vi dig:


1. Ordernummer (finns i din orderbekräftelse).
2. Ditt namn och kontaktuppgifter.
3. Antal och namn på produkten som önskas returneras.

Vi bekräftar att returen är tillåten och att ångerfristen inte har passerats innan varorna skickas tillbaka. Returen sker via PostNord med hjälp av en QR-kod som skickas per SMS och mejl efter din kontakt med oss. Paket som skickas med annat fraktsätt och hamnar hos ombud kommer ej att hämtas ut utan returneras till avsändaren. Vi tar ut en returfrakt på 50 kronor, kostnaden debiteras i samband med kreditering för din retur. Ett bekräftelsemejl skickas när returen är omhändertagen. Returhanteringen kan ta upp till två veckor.

ÅTERBETALNING
När vi har mottagit och kontrollerat den returnerade varan återbetalar vi köpesumman för den aktuella varan. Vid nyttjande av ångerrätt/returer debiteras du som konsument för returfraktkostnaden. Om du har betalat med faktura eller direktbetalning överför vi pengarna till ditt bankkonto. Om du har betalat med kort krediterar vi retursumman på ditt kort.

EJ UTHÄMTAT PAKET
Vi förbehåller oss rätten att debitera kostnaderna för den hantering som uppstår vid ej uthämtade paket (returfrakt, expeditionskostnad etc). Därför tar vi ut en avgift om max 200 kr beroende på vikt om ett paket ej hämtas ut. Försändelsen ligger hos postombudet i 7-14 dagar (beroende på fraktsätt) innan den returneras till oss. Observera därför att om du ångrar ett köp och vill returnera varan, behöver du först hämta ut paketet och därefter returnera enligt beskrivning ovan. 

REKLAMATION
Om du har fått en defekt eller skadad produkt ber vi dig att omgående kontakta oss på hello@theskincoach.se. Beskriv felet så utförligt som möjligt. Om vi inte kan lösa problemet får du naturligtvis reklamera produkten för att få en ny. Reklamationer skall göras i enlighet med de instruktioner du får av oss. Vid eventuell tvist följer vi allmänna reklamationsnämndens rekommendationer. Du kan även gå vidare med ditt klagomål på EU:s gemensamma tvistlösningssida, den hittar du här: http://ec.europa.eu/odr.