KÖPVILLKOR

Vi på The Skin Coach AB säljer hudvård via internet till privatpersoner i Sverige, Norge, Danmark & Finland. För att handla hos oss måste du ha fyllt 18 år samt ha en giltig svensk ID-handling för paketförsändelser. Om du är under 18 år behöver du ha fått samtycke till ditt inköp från din vårdnadshavare. För kortköp där kunden är minderårig ansvarar fullmaktsgivaren för kortet. 

ORDER
Beställning av order görs på vår hemsida www.theskincoach.se. Om du har frågor kring hur du beställer är du välkommen att kontakta oss på hello@theskincoach.se. När du genomfört en order innebär det att du godkänner våra köpvillkor och samtycker till att namn och personnummer registreras i vårt kundregister. Vi bekräftar beställningen genom att skicka en orderbekräftelse till den mejladress du angivit. Vi förbehåller oss rätten att korrigera ordrar om leverans av någon anledning inte kan ske, och om du har gjort flera beställningar förbehåller vi oss rätten att slå ihop dina ordrar och leverera dem i ett paket. 

PRISER OCH PRODUKTBILDER
Samtliga priser anges i svenska kronor inklusive moms. Eventuell fraktkostnad tillkommer, beroende på vilket fraktalternativ du väljer vid beställning. Produktbilderna på hemsidan garanterar inte att varans exakta utseende återges. Vi reserverar oss för eventuella fel i produktinformationen och förbehåller oss rätten att ändra informationen och priser utan föregående avisering.

PERSONUPPGIFTER
I samband med din beställning och/eller kontoregistrering godkänner du att vi lagrar och använder dina uppgifter i vår verksamhet för att fullfölja och tillhandahålla den service som du kan förvänta dig av oss. 

Informationen du lämnar om dig själv används av The Skin Coach AB och våra samarbetspartners för betalning och leverans. Vi garanterar att inga uppgifter om dig kommer att säljas eller föras vidare till tredje part. Läs mer om hur vi behandlar dina personuppgifter i vår integritetspolicy. 

COPYRIGHT
Allt innehåll på den här webbplatsen, så som text, grafik, logotyper, bilder, ljudklipp, digitala nedladdningar och annan mjukvara, tillhör The Skin Coach AB eller våra leverantörer och är skyddat av svenska och internationella upphovsrättslagar.

FRAKT OCH LEVERANS
I kassan kan du välja mellan olika fraktsätt. Läs mer om fraktsätten, priser och leveranstid här. Vi hanterar normalt din order inom 1-2 dagar (helgfria vardagar) från beställning fram tills dess att varan lämnar vårt lager, förutsatt att vi har varan i lager. När varan har lämnat vårt lager övergår leveransansvaret till fraktbolagen som levererar din order inom utsatt tid för valt fraktsätt. 

BETALNING
Vi använder oss av Shopify Payments som betallösning. Shopify är en av världens största leverantörer av e-handelslösningar och Shopify Payments är deras lösning för att både kund och butik skall ha ett enkelt och säkert sätt att handla och ta emot betalningar. Tillgängliga betalningsalternativ via Shopify Payments utökas löpande men är för närvarande:

  • Mastercard
  • Visa
  • Maestro
  • Amex
  • Apple Pay
  • Google Pay
  • Paypal
  • Klarna

Genom att klicka på "Slutför köp" godkänner du Klarnas villkor samt våra köpvillkor. Mer information och fullständiga villkor om Klarnas betalsätt hittar du hos klarna.se. För information om din betalning kontakta Klarnas kundservice. Du kan även se dina fakturor och dess betalstatus på klarna.se under "Mina sidor".

1. FAKTURA

Betalning mot Klarna faktura med 30 dagars betaltid. Ingen fakturaavgift tillkommer. Fakturan skickas via mejl i samband med att ordern skickas från vårt lager. För att kunna betala mot faktura behöver beställningen skickas till din folkbokförda adress, och du behöver uppge korrekta och fullständiga personuppgifter. Vid sen betalning skickas en påminnelse ut till dig där du åläggs att betala en påminnelseavgift på 60 kr. 

2. DELBETALA

Du kan delbetala din faktura via Klarna konto. Delbetala från 1/24 av orderbeloppet, dock minst 50 kr i månaden. Du kan när som helst betala av hela den kvarvarande skulden. Då avslutas automatiskt ditt konto hos Klarna. Fullständiga villkor hittar du hos Klarna.

3. KLARNA DIREKT

Med Klarna Direkt betalar du enkelt direkt i kassan med mobilt bank-ID. Pengarna dras 1-2 dagar efter att vi skickat din order. Aktivera tjänsten genom att logga in hos klarna.se och registrera ditt konto.