FRAKT & LEVERANS

Vi levererar till alla adresser i Sverige och hänvisar till återförsäljare i Danmark, Norge & Finland. Vid beställningar över en viss summa bjuder vi på fraktkostnaden. Fraktfritt gäller på ordrar över 1000 kr inom Sverige. Nedan kan du läsa om det fraktsätt vi erbjuder. Tillgängliga ombud för din order genereras utifrån det postnummer du anger innan du går vidare i kassan.

DHL
Leverans till valt ombud
Liggtid: 14 dagar

Du väljer själv vilket ombud du vill att paketet ska levereras till när du lägger din beställning. När paketet nått ditt valda ombud får du en avisering om att hämta ut paketet tillsammans med din legitimation samt kolli-ID. 

SPÅRA PAKET

När din order skickas från vårt lager får du en leveransbekräftelse till din e-postadress. I leveransbekräftelsen finns en spårningslänk som du kan klicka på för att spåra din försändelse. Om du inte fått någon avisering om att paketet kommit fram, men ser via spårningslänken att paketet kommit till ombudet, går det bra att hämta ut paketet med kolli-id/spårningsnummer/löpnummer samt legitimation. Ladda ner appen "Mina Paket" för att samla dina paket på en plats.