Linnéa Wagnås, aka @the.skin.coach, har över 10 års erfarenhet som diplomerad hudterapeut med Cidesco examen.

Hon har arbetat på ett av Sveriges femstjärniga span där rockstjärnor, skådespelare och resande från hela världen varit hennes klientel. 

I många år har hennes arbete varit distribution av ett exklusivt, franskt hudvårdsmärke - som product manager i Skandinavien och internationell utbildare. Hon är vidareutbildad i Paris och har även mottagit priser för sin expertis. 

2023 föddes The Skin Coach AB - ett namn taget från ett lättsamt och roligt instagram-konto hon lekt med på sin fritid. Det föll sig helt naturligt för henne att sätta liv i ”Coach” på riktigt. Visionen och viljan var att utveckla ett meningsfullt företag som fokuserar på autenticitet, högsta service och högkvalitativa produkter.

Linnéa har aktivt sökt beprövade metoder, produkter och behandlingar från hela världen som passar in i hennes filosofi. Att skapa en medveten, skräddarsydd skönhetsrutin för den unika individen med högsta kvalité på produkterna. Ett holistiskt och genomtänkt förhållningssätt till inre och yttre hudhälsa är alltid i fokus.

Idag är Linnéa distributör för FUTURE 5 ELEMENTS i Skandinavien. Hon hjälper sina kunder med utförliga analyser via videokonsultation och utför exklusiva ansiktsbehandlingar på Villa Lovik Spa, Lidingö.